Fietsenwinkel Zoutelande

Een fiets in Zoutelande kopen

Wanneer u een fiets aan wilt schaffen, dan komt u voor veel keuzes te staan. De belangrijkste vraag is waar u de fiets voor gaat gebruiken. Daarnaast spelen kwaliteit, onderhoud en uw budget een belangrijke rol bij de aanschaf van een fiets. Bij Akkerdaas Tweewielers in Zoutelande luisteren we graag naar uw wensen. We helpen u graag bij het selecteren van een fiets die volledig afgstemd is op uw wensen en gebruik.

 Bij Akkerdaas Tweewielers fietsenwinkel in Zoutelande vindt u u ook huurfietsen

Dames- heren en kinderfietsen

In onze fietsenwinkel in Zoutelande vindt u verschillende soorten fietsen zoals stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, vouwfietsen en fietsen met een lage instap. In onze winkel vindt u ook fietsen die specifiek ontworpen zijn voor dames.

 

Fietsmerken in Zoutelande

In onze fietsenwinkel in Zoutelande vindt u fietsen van de volgende merken: Gazelle, Union en Cortina. Voor ieder gebruik en voor ieder budget hebben we een geschikte fiets. Voor woon-werkverkeer, om recreatief te fietsen of voor sportief gebruik. Uiteraard vindt u bij ons ook elektrische fietsen. Naast ons ruime aanbod aan fietsen, vindt u bij ons ook een ruim assortiment accessoires waarmee u uw fiets helemaal af kunt maken.

 

Werkplaats

In de winkel in Zoutelande hebben wij ook een uitgebreide en professionele werkplaats waar u terecht kunt voor het onderhoud van uw fiets. Onze gecertificeerde monteurs staan voor u klaar voor reparaties, onderhoudsbeurten of specifieke aanpassingen aan uw fiets. Zo kunt u zorgeloos blijven fietsen. Akkerdaas Tweewielers is bovendien aangesloten bij BOVAG, waardoor u extra zekerheid heeft.

 

Unieke service bij aankoop van uw fiets in Zoutelande

Wanneer u bij ons een fiets bij ons koopt, dan mag u het volgende verwachten:

  • Een adviesgesprek. Hierbij bekijken we samen bekijken welk type fiets het meest geschikt voor u is.
  • Een proefrit. Die kunt u vrijblijvend maken.
  • Rijklaar maken. Een fiets gaat pas de deur uit wanneer deze op tientallen punten gecontroleerd is. Ook wordt uw fiets goed afgesteld en krijgt u uitleg over het gebruik.
  • Vervangende fiets. Bij een grote beurt of eventuele schade kunt u gebruik maken van één van onze huurfietsen of een tweedehands exemplaar.

 

Parkeren

Op twee minuten loopafstand van onze fietsenwinkel in Zoutelande vindt u een ruim parkeerterrein, waar u kunt parkeren.

  

Bekijk hier onze adresgegevens en onze openingstijden.

 


TerugOpeningstijden

Zoutelande

Maandag:  09:00 - 17:30
Dinsdag:  09:00 - 17:30
Woensdag:  09:00 - 17:30
Donderdag:  09:00 - 17:30
Vrijdag:  09:00 - 17:30
Zaterdag:  09:00 - 17:30
Zondag:  Gesloten
 
Wilt u fietsen huren op zondag? U kunt de fietsen op zaterdag vanaf 16:00 uur bij ons ophalen!

Domburg

Maandag:  9:00 - 17:30
Dinsdag:  9:00 - 17:30
Woensdag:  9:00 - 17:30
Donderdag:  9:00 - 17:30
Vrijdag:  9:00 - 17:30
Zaterdag:  9:00 - 17:30
Zondag:  10:00 - 17:30
 Facebook