Fietsverhuur Domburg

Fiets huren in Domburg

Wilt u een fiets huren in Domburg waarmee u de prachtige provincie Zeeland kunt ontdekken? Dan vindt u bij Akkerdaas Tweewielers in Domburg een ruim assortiment huurfietsen. U bent welkom in onze winkel in het centrum van Domburg. Onze fietsenwinkel heeft ruime openingtijden en is in het seizoen maar liefst zeven dagen geopend, waardoor u uw huurfiets kunt huren en terugbrengen op een moment dat u het schikt. 

 

Huren van dames-, heren- en kinderfietsen

Wanneer u een fiets wilt huren in Domburg, dan heeft u bij ons keuze uit:

 

Wanneer u een fiets huurt, dan kunt u bij ons verschillende accessoires erbij huren, zoals fietskarren of kinderzitjes. Bij ons is het mogelijk om een fiets per dag, voor meerdere dagen, per week of zelfs langer te huren. Wilt u de zekerheid hebben dat de door u geselecteerde fiets aanwezig wanneer u deze wilt huren? Dan raden wij u aan om de fiets vooraf online te reserveren. Dat werkt snel en veilig. Uiteraard kunt u uw fiets ook in onze fietsenwinkel in Domburg reserveren, maar houd in het seizoen rekening met wachttijden wanneer u een fiets wilt huren.

 

Ruim aanbod aan fietsroutes rond Domburg

Rond Domburg vindt u een groot aanbod aan goed uitgepijlde fietsroutes. Een bosrijke fietstocht door de Manteling, langs de zee richting Westkapelle, een bezoek aan Middelburg of Vlissingen of een kijkje achter de dijk in Zoutelande: met een huurfiets ontdekt u de mooiste plekjes in Zeeland. Als u een fiets bij ons huurt ontvangt u een GRATIS fietskaart!

 

Zekerheid bij de huur van een fiets in Domburg

Onze huurfietsen zijn van kwaliteitsmerken en worden volledig nagekeken voordat deze verhuurd worden. Heeft u onverhoopt onderweg pech met uw huurfiets? Dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice wanneer u het Rent a Bike Safe Plan heeft afgesloten. Tegen een kleine vergoeding bent u daarmee ook direct verzekerd tegen schade of diefstal van uw huurfiets.

 

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Wilt u voor een grote groep fietsers fietsen in Domburg huren? Of heeft een evenement waarvoor u fietsen wilt huren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij beschikken over alle faciliteiten voor fietsverhuur voor groepen. En komt u met de auto naar Domburg? Op drie minuten loopafstand van onze fietsenwinkel vindt u meerdere ruime parkeerterreinen. Het parkeerterrein achter de Albert Heijn is de grootste van Domburg en u kunt hier bovendien gratis parkeren.

 

Reserveer hier direct uw huurfiets >

 

Of bel +31(0)118-581105  voor meer informatie.

 

 

 


TerugOpeningstijden

Zoutelande

Maandag:  09:00 - 17:30
Dinsdag:  09:00 - 17:30
Woensdag:  09:00 - 17:30
Donderdag:  09:00 - 17:30
Vrijdag:  09:00 - 17:30
Zaterdag:  09:00 - 17:30
Zondag:  Gesloten
 
Wilt u fietsen huren op zondag? U kunt de fietsen op zaterdag vanaf 16:00 uur bij ons ophalen!

Domburg

Maandag:  9:00 - 17:30
Dinsdag:  9:00 - 17:30
Woensdag:  9:00 - 17:30
Donderdag:  9:00 - 17:30
Vrijdag:  9:00 - 17:30
Zaterdag:  9:00 - 17:30
Zondag:  10:00 - 17:30
 Facebook