Elektrische scooter huren in Domburg en Zoutelande

Je hebt ze vast wel eens zien langskomen: een elektrische scooter die lijkt op een chopper. Met zn platte banden en stoere retro-uitstraling zijn ze een opvallende verschijning op de fietspaden. Deze scooters zijn elektrisch aangedreven, waardoor ze muisstil zijn. Zon e-chopper is leuk om mee door Walcheren te rijden: je ontdekt de leukste plekken op een comfortabele manier. Bij Akkerdaas tweewielers in Domburg en Zoutelande huur je een kwalitatieve e-scooter voor drie uur of voor een dag.


Een helm heb je daarbij niet nodig, waardoor je altijd de frisse Zeeuwse wind ervaart en goed om je heen kunt kijken. En huur je met een groep zon elektrische snorscooter? Dan kun je veilig achter elkaar aanrijden. Want de scooter die voor je rijdt, stoot geen uitlaatgassen uit. Een elektrische scooter is namelijk milieuvriendelijk: je beweegt ook nog eens zonder geluid. Een unieke ervaring!


Op een snorscooter de omgeving van Domburg en Zoutelande ontdekken

Ga een eens dagje op een e-scooter rijden en maak kennis met alle bezienswaardigheden op Walcheren. Omdat de elektrische scooter muisstil is, mag je ook in stiltegebieden rijden, zoals langs de duinen, het Veerse Meer of over het fietspad door de Mantelinge.


Onze e-scooters hebben een actieradius van 50 kilometer. Daarmee zijn bezienswaardige plaatsen als Veere, Zoutelande, Domburg, Westkapelle, Middelburg en Vlissingen prima te bereiken. Het is natuurlijk verleidelijk om met de elektrische scooter over het strand te rijden, maar dat is verboden (en wij vinden het ook niet fijn, omdat zout water veel schade bij onze e-scooters aanricht).

Veilige e-scooters zonder helmplicht

Met een elektrische scooter mag je over alle Zeeuwse fietspaden rijden. Je hebt daarbij geen helmplicht. Onze e-scooters zijn RDW goedgekeurd en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Ze zijn voorzien van twee spiegels en met een de knop op het stuur regel je de kracht en de snelheid. Op deze zogenaamde snorscooters kun je een maximumsnelheid van 25 km/uur halen.


Ze hebben een actieradius van 50 kilometer op een volle accu. Deze actieradius is wel afhankelijk van jouw gewicht, de (tegen)wind en de eventuele bagage die je meeneemt. Een elektrische scooter is geschikt voor n persoon.

E-scooters: opstappen en veilig wegrijden

  • Sleutel omdraaien en starten
  • Comfortabele zithouding met zacht zadel
  • Krachtige motor
  • Schakelen is niet nodig
  • Veilig stoppen met hydraulische schijfremmen
  • Comfortabele schokbrekers

Om deze elektrische scooters te huren moet je een (brommer)rijbewijs hebben. Een snorscooter huren kan als je 16 jaar of ouder bent. Een e-scooter is geschikt voor n persoon. Het is natuurlijk mogelijk om met een groep e-scooters te huren en samen op pad te gaan. Leuk als familie-uitje, met een groep vrienden of als een bedrijfsuitje!

Reserveer nu alvast een elektrische scooter

Vanaf april 2021 kun je bij Akkerdaas Tweewielers in Domburg en Zoutelande deze e-scooters huren. Je hebt daarbij de keuze voor drie uur of voor een hele dag.Reserveer hier een elektrische scooter


TerugOpeningstijden

Zoutelande

Maandag:  09:00 - 17:30
Dinsdag:  09:00 - 17:30
Woensdag:  09:00 - 17:30
Donderdag:  09:00 - 17:30
Vrijdag:  09:00 - 17:30
Zaterdag:  09:00 - 17:30
Zondag:  Gesloten

Domburg

Maandag:  09:00 - 17:30
Dinsdag:  09:00 - 17:30
Woensdag:  09:00 - 17:30
Donderdag:  09:00 - 17:30
Vrijdag:  09:00 - 17:30
Zaterdag:  09:00 - 17:30
Zondag:  Gesloten

Facebook